Acteurs

Tatiana Kouzovkina (Rusland)

Tatiana, geboren in Siberië, kreeg haar opleiding acteren en regie aan de St. Petersburg Staats Universiteit van Kunst en Cultuur. Ze heeft meer dan 20 jaar professionele acteer- en zang ervaring.

Sinds 1992 woont ze in Amsterdam en werkt zij bij ACT, waarvoor ze in meer dan twintig shows heeft gespeeld en ook als componist en toneeltekstschrijver werkt. Daarnaast begeleidt zij koren, met als specialisatie wereldmuziek.

Frouke Flieringa (Nederland)

Frouke studeerde af in Leiden aan de faculteit Kunstgeschiedenis.

Ze volgde vele theatercursussen en workshops en werkte als actrice o.a. voor het Nationale Toneel en in het Jeugd Theater. Vanaf 1992 werkt ze bij ACT, waarvoor ze in meer dan twintig theaterproducties heeft gespeeld en waarvoor zij meerdere toneelteksten heeft geschreven en vertaald.

Sophie Ruthven-Stuart (Engeland)

De in Engeland geboren, Sophie studeerde acteren aan de Mountview Theatre School in London.

Sinds 1994 woont ze in Nederland en is ze freelance actrice.

Zij werkte, onder andere, voor de Counterparts Theatre Company en haar eigen gezelschap De Schotse Beer.

Sinds 1994 is zij actrice bij ACT, waarvoor zij in meerdere theaterproducties speelde.

Ralf Grevelink (Nederland)

is zanger, entertainer en acteur.Samen met zijn broer Bas  was hij 7 seizoenen voorzanger van het Meezingspektakel 'Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben!' waarmee hij de grote theaterzalen van Nederland bespeelde. Daarnaast was hij in meerdere theatervorstellingen te zien - o.a. in de voorstelling 'Tussen Dam en Rembrandtplein' over het leven en werken van Dirk Witte.

Peppina Mac Ruairi (Ierland/Nederland)

Volgde theaterworkshops bij Ryzard Michalski (Grotowski theater), Saidi Lassaad (maskers), Pierre Byland (clown), Rufus Collins (method acting) en Jos Houben (comedy). Speelde en zong o.a. bij Wet Paint Theatre in Dublin, Bespoke Humour en Compost in London en vanaf 1993 bij Amsterdam Chamber Theatre in diverse producties. Zij maakte ook verschillende voorstellingen met de Jozef Hoelen Theatercompagnie.